Despre Trupa Continental

Având în componenţă cele mai plăcute instrumente muzicale: saxofon-alto, sopran si tenor, clarinet, caval, vioara, orga cu aranjamente orchestrale live, chitară, instrumente de percuţie alaturi de doi solisti vocali profesionisti şi având în repertoriu cele mai frumoase melodii din toate stilurile muzicale – de la muzică Clasică şi Café-Concert la muzică Dance, Latino, Pop, Jazz&Blues, Evergreen, Ethnic  şi Muzică Tradiţională Românească – inclusiv compoziţii proprii, trupa Continental poate fi considerată orchestra ideală. Aceasta a apărut datorită pasiunii pentru muzică, educaţiei de specialitate şi dorinţei de a promova calitatea şi valoarea muzicală.

ws_Violin_and_notes8
10911243_768463446566912_4016282176558247644_o

Trupa Continental (Anca Griga, Dan Sinauceanu, Florin Griga, Mihai Cotos, Iulian Griga) este formată din muzicieni profesionişti, cu studii superioare de specialitate ( absolvenţi ai Universitatii de Arte George Enescu – Iaşi, sau ai Academiei de Muzica din Chișinău), solişti instrumentişti ai unor ansambluri artistice (Ansamblul artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava sau Orchestra municipala a Fraților Advahov din Chisinau ) recunoscute pe plan naţional şi internaţional. De-a lungul timpului, am avut onoarea şi plăcerea de a cânta în diferite ipostaze, atat în cadrul unor evenimente publice cât şi private. Oriunde am concertat, în ţară sau străinătate, prestanţa a fost una de succes, primind aprecieri constante şi unanime.

Trupa creeaza o dinamica aparte prin programele muzicale interactive. Avand un sunet cald si modern si o pofta imensa pentru cantat, trupa confera o atmosferă de show – plină de energie, sau una  elegantă şi plină de rafinament . Ne place foarte mult sa interactionam cu oamenii, sa le intelegem gusturile muzicale si sa ne distram alaturi de ei. Pentru asta noi integram oamenii in spectacolul nostru fara sa „ ne dăm in spectacol”.

Repertoriul cuprinde peste 800 de melodii (la care se adauga si hit-urile anuale ce apar), cu grijă selectate, din toate stilurile muzicale , menite să satisfacă şi pe cei mai pretenţiosi melomani.

Trupa Continental

Datorită experienţei şi colaborărilor cu nume cunoscute din muzica românească uşoară şi populară, noi putem garanta reuşita petrecerilor dumneavoastră. Oferind consiliere gratuită pentru buna organizare a evenimentelor, noi vă vom oferi profesionalism astfel  încât ele vor deveni în acelaşi timp spectacole de înaltă ţinută artistică, sau, prilej de petrecere, dans şi voie bună.

ASP_0799

Miri fericiti! Nunti frumoase!

“Au cantat la nunta noastra! Toti invitatii s-au distrat si au dansat pana dimineata! Recomand Trupa Continental! Atmosfera creata este foarte placuta!”

Loading ..